fredag 6 maj 2011

Hej igen

Saker som hänt sen sist:

Alvin har börjat i ny klubb, eller egentligen är han tillbaka i den han började i först för många år sedan... IK Huge.

(Alvin är där i mitten, med blått)

Vi har haft prov i medicin. Urinorgan och läkemedel. Jag hoppas på ett VG max, det var flera frågor som jag var väldigt osäker på. Inte för att jag inte hade pluggat, men när man pluggar till prov så läser man mest det man TROR är viktigt osv. Så kommer det helt andra frågor.. såklart.

Jag har varit kattvakt hela förra helgen.. Andreas var långtbortistan och fiskade. Katterna var rätt tråkiga och sov mest. Saknade Andreas konstant.

På sista april var jag ut med Ullis, som jag jobbade med förr. Det var himla kul :)

Skolan i övrigt har blivit ännu mer intensiv, jag känner lite lätt panik ibland. Massvis med uppgifter och prov och grupparbeten kvar, och vi slutar 27 maj. Hur ska man hinna med allt?

Och så bor numera Filip hos mig på heltid. Förutom varannan helg. Det har jag kanske sagt? Iallafall, det är ju en omställning... det är svårare att plugga när båda är hemma samtidigt till exempel. Men det ska nog bli bra :)

Idag fick jag veckomail från Filips lärare. Den positiva trenden fortsätter.
Tänk att jag blir så glad att jag börjar gråta när jag får mail om att mitt barn har varit på nästan alla lektioner, att han jobbat lite på nästan alla lektioner, att han inte betett sig illa hela tiden... Men så är det.
Hoppas hoppas hoppas det fortsätter uppåt.

Jag är så väldigt väldigt glad att jag har min mamma och pappa som alltid, oavsett vad, finns där, vänner som inte dömmer och Andreas som är underbar.

4 kommentarer:

Becka sa...

Vad skönt att det verkar gå åt rätt håll! Hoppas verkligen det fortsätter så!

Jag börjar redan få panik över att börja plugga så jag vill knappt veta hur det kommer kännas när det väl sätter igång. Käre värld!

Kram på dig!

Jennie | Om gyllene år sa...

Det fixar du! :) Säg åt katten att inte störa bara :) kram.

Bea sa...

Kram till världens "bästaste" dotter! /mamma

Jennie | Om gyllene år sa...

Kram världens bästa mamma :)