måndag 11 juli 2011

Sommarlov?

Verkar som bloggen har tagit sommarlov. Och snart är det bara en månad kvar innan skolan börjar! :o
Härregu vad tiden går. Jag jobbar och står i, och jobbar jag inte en förmiddag så ringer de från PFV och frågar om jag inte kan jobba förmiddag+eftermiddag och kväll, fastän jag  redan har flera delade turer på mitt schema, och förra veckan ringde de och frågade om jag kunde jobba, när jag redan VAR på jobbet. HALLÅ?
Jobbar imorgon, och sen ska jag faktiskt vara ledig i tre dagar. Jag ska umgås med Alvin och Andreas, Filip är med farmor och farfar på Eckerö. Jag tänker INTE jobba extra.

Andreas var här idag innan jag började jobbet, det var liksom underbart att få kramas med honom, kändes lite som att det var ett år sen! Ja, jag överdriver lite. Men det var bra. Att ses. Nu får han jädrarimej hålla sig på hemmaplan ett tag ;)

Fredagen med Anneli var skitbra, jag förstår bara inte varför jag inte tog några bilder? :O
Iallafall så åt vi skitgod sallad (kan finnas en bild i mobilen på den), drack vitt vin, spelade TP (jag ledde med en plupp när vi avbröt) och var till Bilagan och gjorde stor succé med Staten och kapitalet ;)

Det kan vi ju göra om tycker jag :)

Nu ska jag snart korsorda (har inga böcker att läsa, och jag kan inte bara lägga mig i sängen och sova, måste göra nåt sövande innan) och sen sova, börjar 7 imorn.

Hejrå.

4 kommentarer:

Becka sa...

Staten och kapitalet.. Den känner jag igen. :D

Jennie | Om gyllene år sa...

Becka, den är ett måste! ;P

Ung tant sa...

Tre mickar nästa gång? :D

Jennie | Om gyllene år sa...

Det vore ju nåt det :D