torsdag 23 augusti 2012

Hejsan

Nu har jag jobbat några veckor sen mitt schema tog slut. Eller ja... första veckan utan schema fick jag jobba 6 dagar, andra veckan 2 dagar och den här veckan också bara två dagar (hittills) det funkar ju inte om jag ska få en lön att klara mig på. Min f.d handledare säger att det brukar vara lugnt på vikariefronten precis när semestrarna är slut, att det säkert kommer bli mer jobb när som helst, men jag blir såklart orolig. Idag har jag fått två sms-förfrågningar som jag svarat JA på inom samma minut de skickades, men de gick till nån annan. Sånt gör mig irriterad, varför kan de inte skicka till bara mig? :p
Jag har iaf satt upp mig på nattjobb de veckor jag har Filip. Alvin vill jag inte lämna ensam på natten än. Och så kanske jag måste be om intro på fler avdelningar, ska fråga hur det är med förlossningen.. det jobbar undersköterskor där, nån gång behöver väl de också vikarier? Det vore ju drömmen.

Helgen som var tillbringades i stugan. Dåligt väder, men avkopplande som vanligt. Det är verkligen bästa stället jag vet!

Lite bilder:

Arbrå city
Påväg till Backen, älskar den här utsikten, här vill jag ha ett hus!
Huset i skogen
Fin katt på sommarkollo
Synd att han hårar sjukt mycket och låter som en get
Åkte hem på söndag i dimman

Inga kommentarer: