lördag 7 juli 2012

...

Bloggen har sommarlov! Jag jobbar och det går jättebra tycker jag, mycket att hålla reda på och mycket som inte får glömmas bort, men jag har skitbra arbetskamrater och alla hjälps åt. Får ofta höra från patienter att de är så nöjda och glada för all hjälp och omvårdnad de fått och att alla är så gulliga och trevliga :)

Tex har också lite sommarlov, det blir ett par ridturer och nån promenad i veckan, annars är han i hagen och har det hur bra som helst med sin tjej Lady :)

Hörs sen bra hej.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Jag kan tillägga att det inte är jag som har skrivit den kusiva texten i min blogg, utan det är utklipp som jag tagit av forumet som jag läste. Jag har jobbat på ett äldreboende i fem år nu och vet att det inte är så, och lönen tycker jag är okej.

Anonym sa...

Johanna, det visste jag, det jag skrev var inte direkt riktat till dig heller. Det blev fel om det lät så. Jag blir bara så trött på folk som pratar skit om uskor/deras arbete, särskilt när det är de själva som gör det. Folk som har såna åsikter som det du hade läst borde definitivt inte jobba med människor.

/Jennie

Johanna sa...

Ah okej, jag missuppfattade visst dig :)
var rädd att du skulle tro att det var jag som skrev det där..