tisdag 17 april 2012

....

Oj, kanske dags att blogga lite igen.
Jag var sjuk förra veckan, men nu är jag nog frisk.

Bara en månad kvar drygt i skolan nu, 25 maj slutar vi. Det är en hel del att göra innan dess, bla 2 slutprov och en hemtenta. För jag tänker inte göra andra sjukvårdsprovet. Tror jag. Man kan välja att göra hemtenta, eller om man siktar på högre betyg i kursen så gör man ett till prov.  Jag fick veta först igår vad jag hade på förra provet, fick maila argt, eftersom jag mailat flera gånger förr, och hon dessutom lovat hela klassen att resultaten skulle komma v 14.
Jag fick VG, och har tydligen skrivit bra arbeten (som vi heller inte fått nån feedback på) så läraren tycker att jag ska göra provet. Men jag vet inte. Usch. Två andra prov också, inom några dagar, o de två är på hela kurserna.

Med Tex är det bara bra. Igår fick han ett nytt bett, och jag tror han gillar det. Vi red ut och han var superpigg, det blev bara skritt för Lady som var med har stått några dagar.
Idag ska jag ha lite lektion för Elodie, hon ska få träna benmusklerna ordentligt! Och så ska jag lägga ut lite bommar, och så tänkte jag ta fram hinderstöden så han får vänja sig gå mellan dem :)

Nu väntar jag på Gavlegårdarna som ska fixa min kyl. Den fryser.

1 kommentar:

Bea sa...

Bara att fortsätta att gratulera till bra skölresultat ! Tänk att det bara är 1 mån. kvar otroligt !
Kram /Ma...........