lördag 21 april 2012

Lördag!

Hej hej. Brynäs har vunnit SM-guld i veckan, jag har haft en lektion i Geriatrik och Elodie har varit lite sjuk, vilket medfört att jag varit mer än vanligt i stallet. Kanske. Jag är nog där rätt mycket ändå :p I tisdags höll jag en liten ridlektion för henne, jag tror hon tyckte det var ganska jobbigt, så får se om hon vill ha fler lektioner... hon lär sig iallafall väldigt snabbt! I onsdags red jag på banan med nya bettet, tycker absolut att det är bättre än de två andra :)
Han är stel i sidorna och skjuter ut bogen en kilometer i volterna, men ju mer man rider och tränar och böjer så blir han mjukare och mjukare :)
Till veckan ska Malin ha lektion för mig, så då får jag nog lite bra tips.

Idag skrittade vi hem till mamma och pappa. Efter stora långtradarvägen. Kom inga långtradare idag (lördag, inte lite så mkt trafik till fabriken då), och ditvägen gick bara bra, lite spännande och småläskigt här och var, men inget konstigt. Hos mamma fick han hårt bröd, och vi blev fotade av grannen också :) På hemvägen fick Tex syn på en människa som sprang, till bussen, och både bussen och människan var superläskiga! Så större delen av hemvägen ville han takta och var spänd och nervös, men det gick. Prata lugnande funkar :)Nu blir det tacos!

2 kommentarer:

spiderchick sa...

haha åå vad söt :-)

Och tack för din goa kommentar :-)

J. sa...

Ja han är ju sötast :D

Varsågod!