onsdag 4 februari 2015

Pulsa 2.0

Idag var vi fyra som var ute på tur. Dimo, Rune och Lotta plus ryttare, o så jag o Mindy. Vi red runt grustaget, och det var ju inte plogat där direkt. Lite spår att försöka gå i, ibland hade skoter kört, men det var nog rätt tungt för hästarna. Fantastiskt vackert i skogen iallafall, försökte hinna plocka fram mobilen och fota, men det var ingen idé.
Mindy var superpigg, och för ovanlighetens skull lite stark och stum i munnen, ville inte riktigt lyssna. Hon tyckte nog det var jobbigt att skritta, går ju oftast lättare för hästar att trava i snö.. blev en kort trav, men eftersom underlaget kändes oförutsägbart så tog vi det lugnt. (så lugnt det gick)
Vi var ute 1,5 timme och avslutade 10 min skritt på helt långa tyglar, Mindy fick ta sina jättekliv (Hon skrittar lätt samma takt som Dimo travar, o då är ändå Dimo storhäst)

Hemma på gången så fick hon massage och blev torkad med handdukar. Hon var SÅ nöjd och riktigt gosig, ville bli borstad och kliad på hela huvudet, annars får man mest borsta lite i pannan med mjukaste borsten, o klia en snabbis under luggen innan hon tycker det räcker, men idag nästan la hon hon huvudet i famnen på mig o myste. <3

Imorn blir det en kortare barbackaskritt i mörkret innan jag har insläpp :)

Snuffan i höstas :)

Inga kommentarer: