torsdag 17 mars 2011

Hejsan

Jaha, bara imorgon kvar, sedan är det praktik i 4 veckor! Plus påsklov. 5 veckor utan världens bästa klass, jag vet inte hur det ska gå?
Vi får kanske styra upp nån träff i mitten nånstans.

Lite halvt negativt är ju att de hade slarvat bort mig på praktikplatsen, jag har fortfarande inte fått veta vem min handledare är och när vi ska träffas, och hur schemat ser ut. Hur schemat ser ut kan ju vara bra att veta när man är ensamstående med barn, så att man vet när man kanske behöver lite assistans... för det blir ju både kvällar och helger. Förmodligen löser det sig, eftersom jag har världens bästa mamma och pappa, och när det gäller Filip så klarar han sig bra ensam.. Alvin kanske behöver lite passning.

Den senaste veckan har inneburit ett lite stukat förtroende för lärare, tänker inte gå in mer än så på det här.
Men man undrar ju hur en del tänker?

Och precis när jag skrivit det där så fick jag ett meddelande från en gammal kompis som jag tror är lärare nu, att hon gärna vill läsa min blogg :o

2 kommentarer:

Naja sa...

hehe. ja, jag är lärare! gymnasielärare närmare bestämt, i svenska och engelska. just nu ska du nog inte fråga mig hur jag trivs, för jag är sönderstressad och tröttkörd och jobbar 10-timmarspass i princip varje dag. :o men det är väldigt väldigt roligt i vanliga fall (och nu också, jag orkar bara inte riktigt ha roligt när jag är såhär stressad). vad är det du pluggar och hur kom du på det?

Jennie | Om gyllene år sa...

Ja... kan tänka mig att det är mycket.. mycket hemjobb också väl?

Jag ska bli undersköterska, kaaaanske funderar på att fortsäta till sjuksköterska.

Jag har nog alltid tänkt att jag skulle vilja jobba inom vården.. eller inte alltid, men länge iaf. Och det är ju hur kul som helst att plugga :D