torsdag 31 mars 2011

Jag bloggar dåligt

Jag jobbar och jobbar och när jag inte jobbar så är jag utslagen. Eller så tvättar jag, lagar mat, dammsuger och fyller diskmaskinen. Jag bloggar iallafall inte.

Börjar få lite halvpanik. Vi har en uppgift från skolan som vi ska göra under praktiken. Om social dokumentation. Och ingen jag har frågat (i klassen) har nån aning om vad det är vi ska göra egentligen. Och det känns ju som att vi har fullt upp med att APU:a. Jag och Göran (i klassen) ska iallafall sätta oss en halvtimme typ nästa vecka och spåna lite. Så får vi se vad det blir.

Det har också uppdagats att jag hamnat på en avdelning med ovanligt mycket att göra. Eller kanske ovanligt många som behöver hjälp med väldigt mycket. För igår var vi på en annan avdelning och passade larm när personalen var på möte. Och det hände ingenting. Ingen larmade, ingen ville komma upp, knappt ingen ville ha kaffe ens. På min avdelning larmar de som tokar! Fast hellre det. Jäklar vad tråkigt att bara sitta en hel dag utan speciellt mycket att göra.Och jag får ju lära mig en himla massa, och det är lätt att ta egna initiativ när det alltid finns någon som behöver hjälp :)

Nu blir det kaffe, bad och sen vila fötterna framför TV:n.

1 kommentar:

annsoh sa...

Nu kör jag igång dagens blogg!
Gå in och anmäl dig! :D lycka till! :D