fredag 9 september 2011

Jaha?

Hej. Idag är det fredag. På måndag ska jag börja min APU på kirurgen. Har jag fått någon information? Nej. Har de ringt mig, som det var meningen att de skulle? Nej. Har jag försökt ringa själv? Ja. Fick jag prata med någon som visste något? Nej. (den personen jobbar inte förrän ikväll, och den jag pratade med skulle skriva en lapp till henne att höra av sig...vet inte hur säkert det låter)

Nu är det inte bara jag som haft otur, utan av alla de i klassen som ska vara på sjukhuset/hälsocentral är det bara EN som blivit kontaktad.
Så jävla dåligt tycker jag. Vi känner oss inte speciellt välkomna, särskilt inte när man själv ringer (för att vi blivit tillsagda att DE ska ringa OSS, men inget hänt) och ingen vet nånting om nånting.

Så jag har ingen aning om vilka tider jag kommer jobba, hur tidiga mornar eller sena kvällar, hur många helger osv. Men det löser sig väl.Berra ska flytta till Sikvik!
Där har jag spenderat några år i mitt liv, jag bodde nästan i stallen där :)
I Sikvik finns STORA hagar, tror Berra tycker det är lite tråkigt i den lilla hagen han står i nu, och sen så verkar det lite tjafsigt och konstigt bland folket som har hästar i stallet, så det blir nog ganska skönt att flytta och slippa sånt, även om inte Johanna eller jag är inblandade.

2 kommentarer:

becka sa...

Men vad roligt att åka dit utan att veta vart man ska ta vägen.

Men ligger det nya stallet i närheten? Så du fortfarande kan rida honom?

Jennie | Om gyllene år sa...

Nej inte direkt. Eller alltså, jag hittar säkert till avdelningen, men jag vet ju ingen tid :o och inte vem som är min handledare.

Japp, det är bara lite längre :)