måndag 9 januari 2012

1 månad!

Idag är det en månad sen jag slutade röka. HURRA FÖR MIG!
I lördags var jag och Andreas ut en sväng med Åsa. Vi var på cheers och åt lite o drack lite öl, och jag ville prova röka när han Andreas rökte. Två bloss tog jag, sen höll jag på att kräkas, så jäkla äckligt! (det var ju tur att det var det)

I helgen har vi annars mest spelat det hemska spelet Bubble Witch Saga, på facebook. Det är helt omöjligt att sluta, och man blir skitarg hela tiden. Men man KAN inte låta bli. Börja ALDRIG spela det :p

Idag började skolan igen, idag hade vi Sjukvård, fast mest en massa info, och utdelning av APU-platser. Det fanns rätt mycket att välja på, jag hade ju gärna varit på akuten eller hjärtintensiven, men det ville ju alla andra också, så jag tog kirurgavdelning 111 A. Jag var på B förra gången, och trivdes ju jättebra. På A är det mer prostata och bråck och nedre delen av magen. Det blir nog bra :)
Imorn har vi Lindrande vård, och på fredag Geriatrik. Så får vi se hur mycket tid vi har i skolan... det blir till o vara disciplinerad och plugga hemma.

På fredag ska jag också ta hand om Lady ensam första gången. Det blir nog bra. Jag kommer inte rida henne, inte än på ett tag iallafall, hon behöver få mera muskler och komma igång först, så jag riktar in mig på promenader, det är nog minst lika bra för mig med ;)

2 kommentarer:

Bea sa...

Hurra, hurra för dig! det var en herrans tur att du tyckte det var äckligt.Prova inte mer heller......!
Keep up the good work
/ Mamma

J. sa...

Ne, nu känns det verkligen inte som jag vill röka nån mer gång )